logo de baanbrekers

Sponsering

Model Auto Club de Baanbrekers is opgericht in 1978. Model Auto Club de Baanbrekers biedt steeds meer modelracers van jong tot oud diverse mogelijkheden om de modelsport te bedrijven c.q. te ondersteunen.

In totaal maken bijna 120 modelracers per week gebruik van het circuit.
Onder leiding van het bestuur en vrijwilligers functioneert Model Auto Club de Baanbrekers zowel sportief als organisatorisch.
De modelsport mag zich verheugen op een toenemende populariteit. Bij Model Auto Club de Baanbrekers, de enige model auto club met een permanent circuit in West Brabant, groeit het ledenaantal al geruime tijd.

Naast clubwedstrijden en evenementen organiseert Model Auto Club de Baanbrekers ook veel nationale en internationale wedstrijden.
Kortom Model Auto Club de Baanbrekers is een bloeiende en groeiende modelrace vereniging die jaarlijks veel publiek naar de accommodatie trekt.

sponsoring sample 1 

Enkele voorbeelden van reclamebord sponsering.

Uiteraard heeft Model Auto Club de Baanbrekers de nodige financiële middelen nodig. Naast de reguliere contributie- en de kantineopbrengsten, is het belang van sponsoring en reclame groot. Deze aanvullende inkomsten zijn van belang om de vereniging sportief en organisatorisch naar een nog hoger peil te brengen.

Sponsoring en reclame biedt u de mogelijkheid onze grote en groeiende doelgroep te bereiken. Bovendien steunt u de activiteiten in uw regio en de enige modelrace vereniging in West Brabant met een uniek permanent circuit.

Ben u geïnteresseerd in het sponsoren van Model Auto Club de Baanbrekers, neem dan contact met ons op en lichten wij u graag de mogelijkheden toe!

sponsoring sample2

Sponsering van bekers voor clubwedstrijden.

MAC de Baanbrekers

Baanvelden 11

Ruchphen

macdebaanbrekers.nl